Efterårsferie

Så er vi hjemme igen, efter en skøn uge i vores campingvogn. Laban var selvfølgelig med, han er jo en rigtig camping-kat. Første stop blev Krusaa-camping. Den førte aften havde vi besøg af en ræv, der var HELT henne ved vores vogn. Karoline blev lidt bange for den, men Aksel viste hende hvordan han nok skulle bokse til den hvis den skulle komme igen; en rigtig beskyttende storebror!

Frøslevlejren skulle vi også se, men det var nok for tidligt for Karoline at se denne. Hun tænkte efterfølgende meget over hvorfor menneskene skulle være i lejren, og hvorfor der i det hele taget skulle være krig?! Aksel syntes derimod det var meget spændende at komme op i vagttårn. Selvfølgelig fik vi provianteret lidt i Tyskland (ad flere gange), så vi havde til resten af turen.

Derefter gik turen mod Randers City Camping. Her viste det sig at camping-fatter og mutter selv var taget på ferie… godt de havde lagt et ekstra kort til bommen et hemmeligt sted. Her blev det til en tur i Randers Regnskov, hvor de både har løse slanger, flagermus, flyvende hunde og små aber. En stor oplevelse for alle. Et besøg hos oldemor blev det selvfølgelig også til, det var en glædelig overraskelse for hende at vi pludselig kom uanmeldt til kaffe. Det var en stor oplevelse for børnene, især da oldemor måtte sætte sine tænder i munden da vi skulle spise kage. Også et lille besøg hos faster Annie blev det til. Her blev børnene behørigt forkælet med chokolade, saft og en masse malerbøger. Som ekstra bonus kom Jannie, Brian og David også et smut forbi det fædrende hjem, så vi også kunne hilse på dem. Carsten var desværre optaget af møde. Og på en rigtig campingtur skal der jo spille Ludo hver aften. Det skal her siges at far er mester til lige netop dette spil, og hver gang vandt han… NÆSTEN 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *