Pinsecamping med Jensen-klanen

Så var det tid til den årlige pinse-sammenkomst med hele Jensen klanen. Vi var for første gang i mange år helt fuldtallige. Vanen tro blev stævnet afholdt på en campingplads i skønne Danmark; denne gang i Kruså.

Søndag morgen blev vi vækket af Sønderborg Garden, som marcherede pladsen rundt (ikke alle var lige begejstrejede da aftenen før trak “lidt” ud)

Som noget nyt fik vi tid til at opleve lidt lokale seværdigheder, nærmere bestemt Dybbøl. Ungerne var vældigt overvældede over historien, og det blev bestemt ikke ringere af at vi havde egen tourguide med. Vi takker faster Bente for guidet rundtur. Aksel kunne i år selv læse mange af skiltene og det, af faster Bente, udleverede hæfte blev flittigt studeret. Efter hjemkomsten har han selvfølgelig holdt foredrag i skolen om oplevelserne.

Desværre gik tiden alt for hurtigt, men så må vi jo glæde os til næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *