Jochumsen

Store bededags miniferie med Farmor og Farfar

Da alle var kommet hjem torsdag, kørte vi afsted. Vi havde aftalt med Farmor og Farfar at vi skulle mødes på Urhøj Camping. Vi havde ingen problemer med at få Mille ind i hendes kasse, for så snart vi fandt den frem gik hun ind i den.
Efter en halvtimes kørsel, ankom vi til pladsen. Vi fik en plads med havudsigt, og så sad vi ellers bare og spiste hveder og nød solnedgangen.

Omkring klokken halv ti spiste vi morgenmad. Mille var fuld af energi, så det første vi gjorde efter vi havde spist, var at lukke hende ud i en snor. Omkring klokken 12 ankom Farmor og Farfar til pladsen. Næsten idet de ankom, skulle Aksel og Far køre. Aksel skulle til en fødselsdag. Mens Aksel var til fødselsdag, spiste de andre kage og forberedte aftensmaden. Farfar havde haft en dyrekølle med, som vi skulle grille. Efter maden sad vi alle sammen inde i vores campingvogn og snakkede.

Dagen efter spiste vi alle sammen morgenmad sammen. Efter maden vovede Mulle, som er Farmor og Farfars kat, sig ud af deres vogn, for første gang. Det var Mille ikke glad for. Mille satte sig derfor ved indgangen til Farmor og Farfars campingvogn, så Mulle ikke kunne komme hjem igen. Men da Mulle så gik hen til vores vogn, opstod der et mindre slagsmål. Efter det kørte damerene ud og shoppede, men der var ingen spændene butikker. Imens gik drengene ned og fiskede. Om aftenen prøvede Aksel, med hjælp fra Farfar og Far, at lave et “minibål” med et forstørrelsesglas. Det tog lang tid, men til sidst lykkedes det.

Så var det blevet søndag, og tid til at tage hjem. Efter vi havde spist morgenmad, gik Far og Farfar op og afregnede. Derefter pakkede vi sammen og sagde farvel.