Tur til Bognæs

Far havde lige fået et par nye åndbare waders, som selvfølgelig lige skulle prøves. Vi havde udset os et nyt spot, ved Bognæs. Vi havde hørt at der også skulle være nogle shelter, men eventuelt kunne overnatte i til en anden gang, men det viste sig bare at være en teltplads.  Da vi kom ned til vandet mærkede vi næsten med det samme noget. Far fik hurtigt landet et par flotte hornfisk, som vi genudsatte.

Efter lidt tid uden det store held, gik vi lidt ned at stranden, ned til badebroen. Vi gik ud på den, for at kigge ned i vandet, men det viste sig hurtigt at fiskene stod dér ude! Vi tog et par kast, og bum! Så havde Far en fisk. Efter cirka halvanden times fiskeri, holdte vi en lille pause. På det tidspunkt havde vi fanget yderligere 3 hornfisk. Efter en lille pause gik vi ud og fiskede videre. Aksel havde stadig ikke landet en eneste fisk, men han havde tabt en masse. Efter en time, blev vi enige om at tage sidst kast. Så havde Aksel endelig fisk på. Det var en lille havørred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *