Fiskekonkurrence på Reersø

Faktisk samme dag som vi ankom til Campingpladsen, opdagede vi at der om lørdagen ville blive afholdt en hornfiskekonkurrence. Den skulle vi selvfølgelig deltage i. Vi stod tidligt op, for konkurrencen startede klokken 8. Omkring 10 andre havde fået samme gode idé som os. Det tegnede til at blive en god dag, da der var overskyet og en smule vind. Konkurrencen blev skudt igang, og vi skyndte os ned på vores plads.

Konkurrencen bestod af 3 konkurrencer. Første fangede fisk, største fisk og flest fangede fisk. Konkurrencen kørte til klokken 14. Allerede i første kast havde Aksel bid. Han fiskede med silketråd, som han havde lokket Far til at købe dagen før. Far fiskede med krog, for han insisterede på at krog var lige så godt. Efter han havde tabt et par stykker og Aksel havde hevet lige så mange op, besluttede han at tage silketråd på. Så begyndte vi begge at hive dem op. På det første kvarter fangede vi 7 hornfisk, og tabte mindst lige så mange.

Efter noget tid kom damerne ned med noget kaffe og kakao så vi kunne holde ud lidt længere. En time før konkurrencen sluttede, besluttede vi at holde for idag. 48 hornfisk var det blevet til. Vi var godt tilfredse. Vi endte på en flot anden plads, med fem fisk op til nummer 1. Vi besluttede i fællesskab at fiskene ikke talte i vores interne konkurrence.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *