Jochumsen

Kristi himmelfartsferie på Reersø

Normalt har vi en tradition med at i kristi himmelfartsferien er vi på Rørvig camping, men i år havde lejrchefen glemt vores booking, så vi måtte finde på noget andet.

Vi valgte at køre til Reersø camping. Da vi ankom fandt vi ud af at der blev afholdt en fiskekonkurrence om lørdagen, og den måtte mænderne selvfølgelig deltage i. Vi fik hurtigt pakket ud, og sat os godt til rette. Mille havde stadig ikke noget i mod at være på camping, så hun tøffede bare rundt. Til aftensmad grillede vi.

Vi havde været så “heldige” at få en gammel fastliggerplads, så hele vores grund var rent jord. Derfor var Aksel og Far nødt til at køre hjem, og hente et tæppe vi kunne lægge under markisen, så der ikke var så støvet. Karoline og Aksel fik spillet en masse kongespil, de næste to dage. Aksel og Far havde købt noget lam, som vi grillede til aftensmad.

Fredag tog vi et bad og så kørte vi i Vestsjællandscentret. Karoline var så heldig at få et parørestikkere af far. På vejen hjem kørte vi forbi TopGrej, hvor vi købte noget fiskegrej til konkurrencen næste dag.

Om søndagen pakkede vi stille og roligt sammen, og kørte hjem. Det havde været en fantastisk tur og en plads vi helt sikkert kommer tilbage til senere.