Fisketur i Millau

Lørdag aften ankom vi til Millau, på den campingplads som vi havde fundet. Vi lå lige direkte ned til floden, Tarn. 5 minutters gang fra campingpladsen lå floden Dourbie.
Allerede dagen efter gik vi ned og fiskede. Der var måske 1,5 meter dybt på de dybeste sted og bunden bestod hovedsageligt af sten. Vi havde inden vi kørte til Millau, købt nogle små gennemløbere, der skulle afprøves. Efter et par timers fiskeri måtte vi give op. Senere samme dag dykkede vi i floden, hvor Aksel så en bækørred på cirka 90 cm. Men Aksel var også blevet overasket af en større malle, som kiggede frem fra dybet. Floden var fyldt med alle mulige fisk. For eksempel var der maller, ål, næser, skaller, aborre, bækørred, regnbueørred, barber og døbler. I et par dage stod vi tidligt op, og prøvede uden held, at fange de ørred vi havde set. En lokal mand som stod der hver morgen, samme tid som os, havde styr på det. Han tog mindst en regnbue om dagen. En morgen var han der ikke, så vi syntes det var oplakt at gå hen, der hvor han plejede at stå. Første kast. Bum, far havde en fisk på. Ikke den største, men den var der. Men en morgen var heldet med os, far fangede en regnbueørred, dog ikke den største. Efter vi havde taget billede blev den sat ud igen.

Et par morgner efter prøvede vi uden held, at fange nogen flere. Dog uden held.

En dag da far var ude og dykke, så han en fisk svømme rundt med et forfang i munden, som højt sansynligt var knækket under fighten. Vi fik den skånsomt ind til land. Der kunne vi konstatere at det var en Næse. Vi afkrogede den, og genudsatte den efter et billede.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *