Overnatning på Røsnæs

Fredag efter skole og arbejde havde vi aftalt at tage en overnatningstur på Røsnæs. Damerne var ikke helt vilde med tanken om at skulle overnatte ude i det fri, så omkring klokken 22, tog de hjem. Der havde vi dog allerede hygget med snobrød og pølser, og så selvfølgelig skumfiduser grillet på bål. Vi gik i seng omkring klokken 23, så vi kunne så tidligt op næste morgen og fiske.

Vi stod op omkring klokken halv fem. Vi gik straks ud og fiskede og efter cirka 15 minutters fiskeri havde far sin første fisk på. En lille undermåler, på omkring de 30-35 centimeter. Den blev selvfølgelig genudsat. Efter vi havde fisket en times tid mere, blev det tid til 5 minutters pause.

Efter pausen gik far ud. Tog to kast og bang! Der var fisk på. Den tog nogle seriøse udløb og hoppede fri af vandet flere gange. Det gik hurtigt op for os, at det var en større fisk. Efter omkring 5 minutters fight fik vi landet fisken og det var en kæmpe lettelse. Fisken målte 70 centimeter og 3,7 kilo. Så var turen reddet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *