SnurrebasseCup 2020

Weekenden stod i havørredens tegn for Aksel og far. Det var en tur vi begge havde glædet os til længe, og selvom vi begge var lidt småsløje stadig efter efterårsinfluenza så drog vi afsted fredag.

Vel ankommet på Røsnæs var der desværre kun en times tid til solnedgang, men vi hoppede alligevel i baljen for at kunne sige vi havde fisket fredag. Mens jeg fik en mundfuld kaffe, fik Aksel et forspring.

Og hvilket et forspring! I 6. kast havde han flex på stangen, og efter en god fight stod det klart at det var en “pæn” fisk. Ny pr på 59,5cm og ca 2,1kg!

Intet mindre end en flot start, som sikrede Aksel en placering på tavlen. Placeringen holdt hele weekenden, og søndag stod det klart at han havde vundet 1. pladsen for juniorer.

Lørdag gav fisk i hånden, dog ikke nogen der holdt målet. Vejret var imod os med hård blæst uden mulighed for læ. Vi satte vores lid til at søndag ville blive bedre med mindre blæst, men trods perfekte forhold gav det desværre ingenting. Vi er dog begge blevet enige om at det ikke er sidste gang vi tager en fiskeweekend med campingvognen på slæb, så vi kan hoppe direkte ud af dynen og i baljen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *