Jochumsen

Påske i Kragenæs

Påskens campingtur bød på en tur til Kragenæs. Naturligvis måtte vi have dyppet vores dimser i vandet, selv om bunden ikke så særlig lovende ud. Men fremmed vand skal testes (og abstinenserne dulmes) så ud skulle vi.

Vores indtagelse om bundforholdene måtte vi hurtigt konstatere var forkert. Vi havde hurtigt begge kontakt til fisk. Denne fisk fulgte med helt ind til stangspidsen for at dreje af og forsvinde. Næsten en time senere da vi returnede til samme spot var den med ind igen. Det var alt eller intet, 3meter fra stangspidsen så det ud til at den tidligere oplevelse skulle gentage sig, så jeg lavede et langt spinstop. Faktisk så langt at blinket lagde sig på bunden. Øv også nåede jeg at tænke, men sildeæderen var sulten og dykkede ned i sandbunden på en meters vand og samlede blinket op og nu fulgte en hektisk fight og kort tid efter lå der sølv i nettet. En kold dag i vandet havde givet pote, udover de fantastiske naturoplevelser.