Jochumsen

Tidlig morgentur til kysten

Far med sin flotte havørred, den 30. april.

Nu kunne vi simpelthen ikke vente mere. Siden sidste weekends, lidt skuffende, resultat til Snurrebassen Cup, besluttede vi at nu måtte vi altså ud og se om vi ikke kunde finde lidt fisk.
Vi startede vores fiskeri ved Vellerup Sommerby omkring klokken seks. Efter en lille times fiskeri havde far en fisk for enden af linen. Desværre til vores begges skuffelses, måtte vi konstatere at det var en hornfisk. Det blev en hurtig afkrogning, og så ellers bare ud med den igen. Vi havde et par forsigtige hug, men desværre ikke noget der ville blive siddende. Derfor besluttede vi os for at køre videre.

Valget faldt på Tempelkrogen.  Vi ankom til pladsen, og så begyndte vi ellers bare at gå. Vi havde udset os et godt sted, lidt længere henne af stranden. Allerede i første kast mærkede far et nap. Cirka en times tid senere, efter noget meget intenst og aktivt fiskeri, med kun enkelte hug, klappede der endelig en fisk på krogen. Far fik fightet fisken og til sidst landet den. Målebåndet viste 46 centimeter. Da vi rensede den, opdagede vi, at dens mavesæk var fyldt med fjordrejer, så den har vist rigtig haft en fest, indtil vi ankom.