Jochumsen

Bagning og madlavning

På denne blog kan du følge Karoline og mor, når de bager og kokkererer.
Alt fra kager til gryderetter bliver der skrevet om her.

Éclairs

Efter at have været i Frankrig har vi fået lidt inspiration til lidt forskellige kager. Så i dag forsøgte vi os med éclairs med vanilje cremeux og chokolade ganache. Nu bliver det spændende med fyldet for det var svært at vurderer hvor meget fyld der skulle i.

Læs mere...

Nytårskage 2021

Karoline og mor stod for årets nytårsdessert. Tripple chokolade bund med champangemousse og pistacie macarons.

Læs mere...

Rådhustærter

I Frankrig havde mor og Karoline købt nogle små tærteforme så de skulle da lige prøves af.Vi besluttede at vi ville bage nogle små rådhustærter, som sagt så gjort. Vi blev ret tilfredse med det færdige resultat.  

Læs mere...

Macarons

Mor og jeg har længe ville bage nogle macarons og det blev i dag. Vi lavede nogle med chokolade og nogle med hindbær.

Læs mere...

Napoleonshatte

Da vi havde nogle rester af marcipan og mørdej fra sidste uges bagning, blev vi nød til at bage nogle napoleonshatte.

Læs mere...