Jochumsen

Camping

Velkommen til vores fælles blog. Her på siden kan du følge med i vores mange campingferier, i både ind- og udland.
Traditionen er, at sommerferien altid går til Frankrig, hvilket du blandt andet kan læse om her.

Aros

Efterårsferie

Dette års ferie skulle have gået til Paris. Desværre kunne vi konstatere at Frankrig indførte flere og flere restriktioner, så i stedet kørte vi til Jylland. Heldigvis byder Jylland på massere af oplevelser, så vi kedede os ikke ikke. Vi fik blandt andet omsider besøgt Aros i Aarhus.

Læs mere...

Sommerferie til Cevennerne

I år gik turen til Sydfrankrig endnu engang, dog kørte vi for første år nogensinde ikke til middelhavet, men blev i stedet cirka 100 kilometer nord for havet i bjergkæden Les Cévennes, Cevennerne på dansk. Her fik vi oplevet ikke så lidt, må det nok siges.

Læs mere...

Store bededags miniferie med Farmor og Farfar

Da alle var kommet hjem torsdag, kørte vi afsted. Vi havde aftalt med Farmor og Farfar at vi skulle mødes på Urhøj Camping. Vi havde ingen problemer med at få Mille ind i hendes kasse, for så snart vi fandt den frem gik hun ind i den.

Læs mere...

Påskeferie 2020

Vi kørte onsdag d. 8. april, mod det jyske. På grund af alt det her med coronavirus, havde vi ikke rigtig nogen plan. Far havde fundet en hyggelig stellplatz, ud til vadehavet. Det blev dog lidt sent, så vi var nød til at finde et sted at spise, inden vi kom frem.

Læs mere...

Uge Camping og Fiskeri

Vinterferien i år gik til det sønderjyske. Pladsen i Uge besøgte vi også i efterferien sidste år. Vejret i betragtning, og det faktum af Mille skulle på sin første campingferie gjorde at valget faldt på Uge igen.

Læs mere...