Jochumsen

Fiskeri

Velkommen til fars og Aksels blog, hvor du kan følge dem på deres fisketure rundt om i Danmark, men også i udlandet.
Ofte er målet havørreder, men andre arter sniger sig også ind.

Vil du se mere fiskeri? Følg Aksel på instagram: @dansk_orredfiskeri

Instagram_logo_2016.svg

Påskefisk på Als

Nu hvor vi alligevel var på camping på Als, kunne vi jo ikke helt dy os for at tage ud for at dyppe blinket. Dagen forinden var vi også ude, hvor Aksel, udover en undermåler på land, også tabte en rigtig fin fisk. En PR-fin fisk.

Læs mere...

Hul på bylden

Sidste år var absolut kke et prangende fiskeår for Aksel og far hvad angår fangster. Men i år er det allerede gået betydeligt bedre på trods af at Aksel stadig manglede at komme på tavlen.

Læs mere...

Forårstur i fjorden

En hurtig tur efter arbejde i det skønneste forårs vejr gav pote. Aksel mente at vi sagtens kunne nå et par timers fisketur inden solen gik ned, og det var heldigt han insisterede.

Læs mere...

Fjæsing på panden

Hver sommer oplever vi fjæsinger på kysterne. Det er et stadigt stigende problem, da fisken er stærkt invasiv. De seneste år er bestanden vokset og ved fiskeri i højsæsonen er det nærmest umuligt at fiske uden denne bifangst.

Læs mere...

Tidlig morgentur til kysten

Nu kunne vi simpelthen ikke vente mere. Siden sidste weekends, lidt skuffende, resultat til Snurrebassen Cup, besluttede vi at nu måtte vi altså ud og se om vi ikke kunde finde lidt fisk.

Læs mere...

Påske i Kragenæs

Påskens campingtur bød på en tur til Kragenæs. Naturligvis måtte vi have dyppet vores dimser i vandet, selv om bunden ikke så særlig lovende ud. Men fremmed vand skal testes (og abstinenserne dulmes) så ud skulle vi.

Læs mere...