Jochumsen

Om os

Vil du læse mere om os, hver især? Så er dette det rette sted. Her kan du læse om vores hobbyer, interesser og en masse andet spændende.

Kalle Jochumsen

Jeg er høvdingen i familien. Samtidig er jeg passioneret lystfisker og kan ikke afvise, at jeg måske har “smittet” Aksel med min hobby.
Jeg finder også stor glæde i teknologi og har derfor vores hjemmeside kørende på min egen server. Camping er også noget jeg nyder meget.

Lotte Jochumsen

Jeg er moren i familien, jeg holder meget af at bage og gør det meget gerne sammen med Karoline. Desuden er jeg glad for at løbe og gå ture, både alene og sammen med familie og veninder. Når jeg ikke holder fri, arbejder jeg som sygeplejerske i en privat øjenlægepraksis.

Aksel Jochumsen

Jeg er lige gået ud af 9. klasse. 
I min fritid bruger jeg rigtig meget tid på fiskeri, hvor jeg især fisker efter havørreder. Jeg arbejder endda i en lystfiskerbutik. Det er også mig, sammen med far, der vedligeholder hjemmesiden.

Karoline Jochumsen

Jeg går i 7. klasse. Jeg går til fodbold i min fritid, og så kan jeg godt lide at bage og lave mad. Jeg har også en avisrute.

Mille

Jeg er en meget sulten kat. Jeg elsker at være på camping, så jeg kan komme lidt væk fra hverdagens stress og jag. Til dagligt beskytter jeg familiens territorie som var jeg en ægte vagthund.